معرفی وبلاگ
بنام خدا (مثال خوب =درک جذاب) گاهی یک تصویر خوب گو یاتر از چند صفحه توضیح و یک تمثیل خوب بیش از چکیده یک کتاب ، ارزش دارد! mesal@mihanmail.ir
صفحه ها
دسته
تبيان
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 336773
تعداد نوشته ها : 307
تعداد نظرات : 26
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

مقایسه اصحاب امام حسین(ع) با یاران حضرت رسول اکرم(ص)  1

 ==================== 

  اصحاب امام حسین(ع)امداد غیبی و نزول فرشتگان نداشتند

 1-ولی اصحاب پیامبر(ص)داشتند. 

2- اصحاب امام حسین(ع)اذن بر رفتن و ترک جنگ داشتندأَذِنْتُ لَکُم[إرشاد مفید، ج2، ص91].ولی یاران رسول اکرم(ص)حق برگشت نداشتند.لِمَ أَذِنْتَ لَهُم[توبه/43]. 

3- اصحاب امام حسین(ع)سرشناس و سران قبیله بودند (زهیر و حبیب)، یاران پیامبر(ص)از مشاهیر نبودند. 

4- یاران امام(ع)با مسلمانان می‏جنگیدند، ولی یاران پیامبر اکرم(ص)با کفار. 

5- یاران امام(ع)در جنگهای پیامبر(ص)و حضرت علی(ع)و امام حسن(ع)نیز بودند، ولی یاران پیامبر با یک معصوم

6- یاران امام(ع)پیر و جوان و کودک ولی اصحاب پیامبر(ص)همه بزرگ بودند. 

7- یاران امام(ع)از همه خیر محروم حتی آب، ولی اصحاب پیامبر(ص)امکانات داشتند. امام حسین(ع)-اصحاب، صفحه 168- دشمنان امام حسین(ع)سی هزار در برابر 72 نفر، دشمنان رسول اکرم(ص)فوقش سه برابر مسلمانان بودند. 

9- امام(ع)را به مهمانی دعوت کردند، اما رسول اکرم(ص)را مهمان نکرده بودند. 

10- اصحاب امام(ع)را قطعه قطعه کردند، ولی یاران رسول اکرم(ص)را جز حمزه مثله نکردند.

11- زن و بچه یاران امام(ع)را اسیر کردند، ولی زن و بچه یاران پیامبر(ص)اسیر نشدند.

 

===========================

 

 

مثال ها یی از  حاج آقا قرائتیاز سی دی "تبلیغ" (یاد داشت های 40 ساله ایشان

دسته ها : مثال جوشان !
1388/9/20

  مقابله به مثلإِنْ تَسْخَرُوا مِنّا فَإِنّا نَسْخَرُ مِنْکُمْ کَما تَسْخَرُونَ[هود/38]. --------------------------------------=============================

لغزش عملی:

 -- :----------------------

  پوشیدن لباس متشابه 

1. مردی لباس زنانه پوشید و وارد مسجد شد. قَالَ أَمِیرُ الْمُومِنِینَ(علیه السلام):اخْرُجْ مِنْ مَسْجِدِ رَسُولِ اللَّهِ (صلی الله علیه و آله) یَا مَنْ لَعَنَهُ رَسُولُ اللَّهِ (صلی الله علیه و آله) ثُمَّ قَالَ عَلِیٌّ (علیه السلام): سَمِعْتُ رَسُولَ اللَّهِ (صلی الله علیه و آله) یَقُولُ: لَعَنَ اللَّهُ الْمُتَشَبِّهِینَ مِنَ الرِّجَالِ بِالنِّسَاءِ وَ الْمُتَشَبِّهَاتِ مِنَ النِّسَاءِ بِالرِّجَالِ[عللالشرائع، ج2، ص602]

2. قَالَ الصَّادِقُ(علیه السلام):کَانَ رَسُولُ اللَّهِ (ص) یَزْجُرُ الرَّجُلَ أَنْ یَتَشَبَّهَ بِالنِّسَاءِ وَ یَنْهَی الْمَرْأَةَ أَنْ تَتَشَبَّهَ بِالرِّجَالِ فِی لِبَاسِهَا[مکارم‏الاخلاق، ص118].

لزوم شلوار به جای دامن برای بیرون خانه روزی بارانی زنی افتاد، پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله)روی مبارکش را برگرداند. گفتند:یَا رَسُولَ اللَّهِ! إِنَّهَا مُتَسَرْوِلَةٌ قَال:َ" اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُتَسَرْوِلاتِ ثَلاثاً أَیُّهَا النَّاسُ! اتَّخِذُوا السَّرَاوِیلاتِ فَإِنَّهَا مِنْ أَسْتَرِ ثِیَابِکُمْ وَ حَصِّنُوا بِهَا نِسَاءَکُمْ إِذَا خَرَجْنَ"[مجموعه‏ورام، ج2، ص78]. 

4. لباس در جوامع غربیحجاب دختران مسلمان در ترکیه در دانشگاه و دبیرستان یک مبارزه با فرهنگ غرب است.عکس العمل ما در برابر لباس های بیگانگان:گروهی از نصارای نجران با لباس های فاخر نزد رسول الله(صلی الله علیه و آله)آمدند، حضرت به آنان بی اعتنایی کردند. آنها مسئله را با حضرت علی(علیه السلام)درمیان گذاشتند. حضرت فرمود: لباس های ساده بپوشید و خدمت برسید آنها این کار را کردند پیامبر اسلام(صلی الله علیه و آله)آنان را پذیرفت و فرمود:و الذی بعثنی بالحق لقد أتونی المرة الاولی و إن إبلیس لمعهم[إعلام‏الوری، ص129]. 

فرهنگ لباس1. در هر جامعه نوع و کیفیت لباس زنان ومردان علاوه بر این که شرایط اقتصادی و اجتماعی و اقلیمی است شدیدا تابع جهان بینی و ارزش های حاکم بر جامعه است.2. از زمانی که غرب از خدا جدا شد و اصالت را به تن داد، لباس تنگ و کوتاه را پوشید، چرا که تا سرحد امکان باید از تن بهره‏گیری کند و لذت ببرد. تمام لباسهای غربی ارضاء کننده تن انسان است و کشنده روح ومعنویت.3. تقریبا از تحقیقات وسیع در سرتاسر جهان می‏توان فهمید که در تمام جهان لباسهای گشاد و بلند رسم بوده واین نوع لباس که امروز غرب به بازار آورده ارمغان 4 قرن گذشته اروپاست که انسان اروپائی از خدا کناره گرفت.4. فرهنگ حریص و افزون طلب ومتکاثر غرب نیز بدنبال پیدا کردن بازار مصرف مجبور است هرروز لباسی عرضه کند که جیب خود را پر کند نه انکه انسان را آرام کند.5. در طرح جدیدی که غرب برای لباس به جهان عرضه کرد اولین کسی که ذبح شد زن بود.6. سیمای لباس فرنگی: تجمل پرستی، تحریک شهوت، خودنمائی و تفاخر، اسراف، رقابت و چشم و هم چشمی، تبلیغات بوسیله آرم‏ها و مارکها، وابستگی شخصیتی و اقتصادی و فکری. 

5. نکاتی درباب لباس اسلامیاستقلال در لباس لباس_آداب و انواع، صفحه 121. لباس کفار ممنوع:قَالَ رَسُولُ اللَّهِ(صلی الله علیه و آله):أبی الله لی زی المشرکین و المنافقین و طعامهم[بحارالانوار، ج72، ص448].زیرا: الف: اعانت برظلم و قدرت پیدا کردن بازار و اقتصاد کفارب: تبلیغ از فرهنگ آنان و جلوه سیمایی اجتماعی کفار:گاندی لنگ بست و لباس خارجی نپوشید و لباس مدرس از کرباس بود.ج: خودباختگی روحی مسلمانان و توهین به مقام اسلامی و مکتبی او :دختران الجزائر با حجاب در برابر استعمار فرانسه ایستادند.د: وابستگی اقتصادی ما:ه: سیزده نفر از علماء سال حدود 1300 در ورقه‏ای امضاء کردند که هر قباله‏ای بر کاغذ خارجی باشد امضاء نکنند و اگر کفن مرده پارچه خارجی باشد بر آن نماز نگذارند و خانه معتاد نروند .2.لا تَجِدُ قَوْماً یُومِنُونَ بِاللّهِ وَ الْیَوْمِ الاخِرِ یُوادُّونَ مَنْ حَادَّ اللّهَ وَ رَسُولَهُ[مجادله/22].3.لَنْ یَجْعَلَ اللّهُ لِلْکافِرِینَ عَلَی الْمُومِنِینَ سَبِیلا[نساء/141].4. قَالَ أَمِیرُ الْمُومِنِینَ(علیه السلام):قَلَّ مَنْ تَشَبَّهَ بِقَوْمٍ إِلا أَوْشَکَ أَنْ یَکُونَ مِنْهُمْ[نهج‏البلاغه، حکمت 207].5. قَالَ أَمِیرُ الْمُومِنِینَ(علیه السلام):أَوْحَی اللَّهُ تَبَارَکَ وَ تَعَالَی إِلَی نَبِیٍّ مِنَ الانْبِیَاءِ قُلْ لِقَوْمِکَ لا یَلْبَسُوا لِبَاسَ أَعْدَائِی وَ لا یَطْعَمُوا مَطَاعِمَ أَعْدَائِی وَ لا یَتَشَکَّلُوا مَشَاکِلَ أَعْدَائِی فَیَکُونُوا أَعْدَائِی کَمَا هُمْ أَعْدَائِی[النوادر راوندی، ص55]. 

لباس1. خداوند از میان حیوانات انسان را بداشتن لباس کرامت فرمود وانسان باید شکر این نعمت کند و کفرانش به اینهاست:1. لباس غصبی 2. حریر و طلا 3. اسراف و زیاده روی در لباس 4. تشبه به زنان در لباس 5. تشبه به کفار6. فرم زننده و وقیح 7. خیل فاخر خیلی مندرس و کهنه 8. لباس سیاه ـ لباس نازک9. صورت حیوان بر لباس 10. شلوار تنهاو بدن بی لباس 11. خانمهابا زینت و گردنبند نماز بخوانند و بدون اینهامکروه است. 12. امام جماعت با عبا وعمامه نماز بخوانند و بدون آن کراهت دارد. 13. لباس عورت انسان را می‏پوشاند پوشیده بودن گناهانت را بیاد بیاور. باطنت را به راستی بپوشان، گناهان دیگران را نیز بپوشان، کسی را رسوا مساز14. امام صادق(علیه السلام)فرمود: بهتری لباس لباسی است که تو را از یاد خدا غافل نکند بلکه به شکر و ذکر و طاعت نزدیک کند و از عجب و ریا و فخر و تکبر دور کند

================================

. مثال ها یی از  حاج آقا قرائتی

از سی دی "تبلیغ" (یاد داشت های 40 ساله ایشان )

دسته ها : مثال جوشان !
1388/9/20
مقایسه نهضت انقلاب اسلامی ایران با نهضت سید الشهداء(ع)1. معرفی اسلام حسینی: رهبری معصوم، شهادت‏طلبی، عزت، اخلاص و قاطعیت.و اسلام اموی: اسلام ترس و وحشت و سکوت، اسلام منزوی و راکد و سازش کاری، اسلام تظاهر و ریا، اسلام راضی کردن دیگران و انتقاد، اسلام با رهبری فاسق و اسلام کاخ و رفاه.2. در هر دو (خون بر شمشیر پیروز است.)3. در هردو (هر دو با هجرت ها و سخنرانی ها شروع شد.)4. در هر دو قاطعیت رهبری در کار بود.هر کاری کردند که امام حسین (ع) کربلا نرود، نشد.هر کاری کردند که خمینی دست از سر شاه بردارد، نشد.5. لبه تیز حملات هر دو، خود طاغوت بود.قَالَ الْحُسَیْنُ(ع):عَلَی الاسْلامِ السَّلامُ إِذْ قَدْ بُلِیَتِ الامَّةُ بِرَاعٍ مِثْلِ یَزِید[اللهوف، ص24].امام خمینی درباره شاه فرمود:عَلَی الاسْلامِ السَّلامُ6. در هر دو قیام، رهبر بر اساس وحی و وظیفه الهی و اعتقاد کامل بود.7. هر دو قیام، خونها را به جوش آورد و سرچشمه حرکتها و انقلابها شد.8. هر دو رهبر، عزیرترین یاران خود را نثار کردند.9. هر دو رهبر، یاران با وفا داشتند.10. در هر دو حرکت، روحیه نظامی و عرفانی در یاران یک جا جمع شده بود.11. در هر دو حقانیت بود.12. در هر دو مظلومیت بود.13. در هر دو تبلیغات سوء و انحراف افکار عمومی بود.14. در هر دو بسیج تمام نیروها علیه امام بود.15. در هر دو یاران از همه قشر بودند (عرب و عجم و ترک و فارس و زن و مرد و کودک و...)16. در هر دو محاصره اقتصادی بود.17. در هر دو خرابی مسکن بود.(خیمه‏ها را سوزاندند، خانه‏ها را خراب کردند.)18. در هر دو شهادت‏طلبی بود.19. در هر دو افشاگری چهره‏ها بود.20. انگیزه هر دو، اصلاح‏طلبی، نهی از منکر و مبارزه بافساد بود.21. هر دو رهبر با قلب مطمئن به سوی خداوند پر کشید.

 22. در هر دو 72 تن داشتیم.

------------------------

مثال ها یی از  حاج آقا قرائتی
از سی دی "تبلیغ" (یاد داشت های 40 ساله ایشان )

دسته ها : مثال جوشان !
1388/9/20

مثال ها یی از  حاج آقا قرائتیاز سی دی "تبلیغ" (یاد داشت های 40 ساله ایشان )=======================================

قال امیرالمؤمنین (ع): "من بدن خود را برای سختی‏ها و تشنگی و گرسنگی مثل درخت‏های صحرائی پر مقاوم و پرقدرت تربیت کرده‏ام. [حیدر کرار، ثابت و بی درنگ و مکرر].

==============================

حس ابتکار، طرز مبارزه با حریف، سرعت اخذ تصمیم و فتح دروازه دشمن، لذت از کار دسته جمعی از آثار ورزشهای جمعی مثل فوتبال است.[ ارزش طبی ورزش، دکتر اشرفی].

==============================

 رسیدگی به جسم منهای روح و روح منهای جسم همچون رسیدگی به یکی از دو اسب ارّابه است. ورزش مثل خواب و خوراک است [ارزش طبی ورزش، دکتر اشرفی].

================================

کار بدون نیت مثل اسکناس بدون پشتوانه است.

===============================

ناگواری خوب است ولی خوش نیست مثل آمپول و دوا، آب ته کاسه تا حرارت نبیند حرکت نمی‏کند، تمام مواد طبیعی بعد از فشار و سختی به ارزش می‏رسند.

================================

مکتبی حق است که ظرفیت او را پر کند. بعضی مکتبها مثل کفش هستند فقط پا را می‏پوشانند.

===============================

 زندگی بشر مثل زندگی نباتات زود گذر، ناپایدار  و در معرض نابودی است.

===============================

حرمت همسایه مثل حرمت مادر استقَال النبی(ص):حُرْمَةُ الْجَارِ عَلَی الْجَارِ کَحُرْمَةِ أُمِّهِ[کافی، ج2، ص66].

======================== 

دسته ها : مثال جوشان !
1388/9/1

مثال ها یی از  حاج آقا قرائتیاز سی دی "تبلیغ" (یاد داشت های 40 ساله ایشان )==================================== 

سرعت سیر زمین به قدری منظم است که اختلاف یک لحظه در یک قرن موجب به هم خوردن ریاضیات فلکی می‏شود.مثل ساعتی بسیار دقیق چند نوع حرکت دارد: وضعی ـ انتقالی ـ تبعی.

========================================= 

در سال 1938 در دانشگاه هاروارد به کمک وسایل الکترونیکی ثابت شد که خفاش در حال پرواز در هر دو هزارم ثانیه اصوات و امواجی منتشر می‏کند، تا با انعکاسِ آنها از برخورد با مانع جلوگیری کند. برای تشخیص فاصله عیناً مثل رادار عمل می‏کند.

======================================

 انگور: یک داروخانه طبیعی است، مثل شیر مادر است. غذای کامل و دو برابر گوشت در بدن تولید حرارت می کند و برای تصفیه خون، رفع رماتیسم، زیادی اوره، لایه‏روبی روده و معده و برای برطرف کردن اندوه و تقویت اعصاب آثار درمانی قطعی دارد. برای مبارزه با سرطان مفید است. قَالَ رَسُولُ اللَّهِ (ص): خَیْرُ فَاکِهَتِکُمُ الْعِنَبُ  [طب‏النبی(ص)، ص22].

========================================

قَالَ الصَّادِقُ(ع):شَرَفُ الْمُومِنِ صَلاتُهُ بِاللَّیْلِ[کافی، ج3، ص488.]آن خانه مثل ستاره می‏درخشد.[وافی، ج2، ص22.]

دسته ها : مثال جوشان !
1388/9/1

مثال ها یی از  حاج آقا قرائتیاز سی دی "تبلیغ" (یاد داشت های 40 ساله ایشان )===============================

تقدم توبه بر طهارت مثل تقدم علت بر معلول

=================================

معنای قیاس این است که حکمی را از موضوعی به موضوع مشابه انتقال دهیم. مثل اینکه حکم روزه را برای نماز یا بالعکس و حکم بول را برای منی و بالعکس بار کنیم. نسخه بیماری را برای بیمار مشابه تجویز نمائیم.

===================================

به امام حسین (ع) گفتند: "فلان شخص از بنی امیه اموال زیادی را صدقه می‏دهد." فرمود: "اومثل کسی است که از مال حاج سرقت کند وصدقه دهد." سپس فرمود: إِنَّمَا الصَّدَقَةُ الطَّیِّبَةُ صَدَقَةُ مَنْ عَرِقَ فِیهَا جَبِینُهُ وَ اغْبَرَّ فِیهَا وَجْهُهُ[ دعائم‏الاسلام، ج1، ص244].

========================================

محبت مثل غذا است و اندازه دارد. ما باید کودک را برای ناکامی ها و حوادث نیز تربیت کنیم. ‏امام باقر (ع) می‏فرمایند: "بدترین والدین آنانند کهکودک خود را لوس بار می‏آورند".

===============================

وس بودن مرز توقع نمی‏شناسد و دائما در توسعه است و نفس انسان مثل جهنم دائما هل من مزید می‏گوید.

==================================

کودکانی که محبت ندیده‏اند مثل سنگ آهکی هستند که در اثر پخته شدن سبک ولی همین که محبت دیدند همچون آبی که روی آهک ریختهشود متلاشی می‏شوند. امام جمعه شیراز در سخنرانی اولیاء و مربیان سال 66

دسته ها : مثال جوشان !
1388/9/1

مثال ها یی از  حاج آقا قرائتیاز سی دی "تبلیغ" (یاد داشت های 40 ساله ایشان )======================================

کیفر مستکبر تحقیر است، مستکبر در قیامت مثل مورچه می‏شود.

===================================

وَ لِباسُ التَّقْوی ذلِکَ خَیْرٌ[اعراف/26].تقوی مثل لباس است در حفظ انسان ب: لباس زینت برای انسان است.4. قَالَ عَلِیُّ بْنُ الْحُسَیْنِ(علیه السلام):اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ حَلِّنِی بِحِلْیَةِ الصَّالِحِینَ، وَ أَلْبِسْنِی زِینَةَ الْمُتَّقِینَ، فِی بَسْطِ الْعَدْلِ، وَ کَظْمِ الغَیْظِ، وَ إِطْفَاءِ النَّائِرَةِ، وَ ضَمِّ أَهْلِ الْفُرْقَةِ، وَ إِصْلاحِ ذَاتِ الْبَیْنِ[صحیفه سجادیه، دعای 20].

=======================================

گفته عالم مثل باران است که زمین را زنده می‏کند.

====================================

عقل بدون ادب مثل درخت بی‏بار است.

=================================

به قول سراج حرف‏های کسروی مثل حرف‏های آن روضه‏خوان قلابی بود که دروغ روضه می‏خواند و می‏گفت اینها را خود آقا به دلم می‏اندازد.

============================== 

چندین حدیث در تعمیر قبر ائمّه (علیهم السّلام) داریم و در حدیث فرمود: "تعمیرکننده قبر شمامثل تعمیرکننده بیت المقدس است و ثواب 70 حجّ غیر از حجّة الاسلام دارد و تمام گناهانش بخشیده است،مثل روزی که از مادر متولد شده و در بهشت با ما ملاقات می کند".

====================================

مسئولیت دادن به تدریج و بعد از آزمایش، مثل خود خداوند در مسئولیت دادن به مردم.

===============================

مسجد متروکه در قیامت شکایت می‏کند مثل عالم در میان جاهل و قرآنی که متروک شده است. [تحریر امام و بحار، ج83، ص368]

دسته ها : مثال جوشان !
1388/9/1

مثال ها یی از  حاج آقا قرائتیاز سی دی "تبلیغ" (یاد داشت های 40 ساله ایشان )======================================

تشکر از ولی نعمت، مثل توجه انسان به لباس و دارو ثابت است.

=========================================

 خداوند انسان را آزاد آفریده، مثل این‏که شما فرزند خودتان را در خرید چیزی آزاد می‏گذارید ولی هر لحظه بخواهید می‏توانید او را ممنوع کنید.

========================== 

مثال احکام ثانوی مثل ابر است که موقّتا روی خورشید است و ابر نشانه غروب نیست.

==================================

عن محمد بن بشیر، عمن حدثه، قال: ما بقی أحد إلا و قد جال جولة إلا المقداد بن الاسود فإن قلبه کان مثل زبر الحدید [رجالالکشی، ص10.]==================================

جواب نامه مثل جواب سلام است.

دسته ها : مثال جوشان !
1388/9/1

مثال ها یی از  حاج آقا قرائتیاز سی دی "تبلیغ" (یاد داشت های 40 ساله ایشان )===========================================

مؤمن در مسجد مثل ماهی در آب و منافق مثل پرنده در قفس است.

=====================================

امام سجادعلیه‏السلاماز حضرت موسی(ع)نقل فرمود که خدایا در قیامت چه کسانی در سایه عرش تو هستند؟فَأَوْحَی اللَّهُ إِلَیْهِ الطَّاهِرَةُ قُلُوبُهُمْ وَ الْبَرِیئَةُ أَیْدِیهِمُ الَّذِینَ یَذْکُرُونَ جَلالِی ذِکْرَ آبَائِهِمْ إِلَی أَنْ قَالَ وَ الَّذِینَ یَغْضَبُونَ لِمَحَارِمِی إِذَا اسْتُحِلَّتْ مِثْلَ النَّمِرِ إِذَا جُرِحَ[وسائل الشیعة، ج16، ص147].مثل پلنگ وقتی خشم گین شود.

========================================

پیامبر (ص) فرمود: "مسجد از زباله و آشغال منزجر می‏شود ومثل شخص کتک خورده پژمرده می‏شود". [ مستدرک، ج3، ص376]======================================

 معاویه از او پرسید: فرق لشگر من با برادرت علی(ع) چیست؟ عقیل گفت: شب لشگر علیمثل شب رسول خدا و روز شانمثل روز رسول خدا است. فقط رسول الله در میانشان نیست و همه اهل نماز و قرآن  هستند، ولی در لشگر تو منافقانی بودند که در لیلة العقبه تصمیم بر قتل رسول الله(ص) داشتند و شبو روزشا مثل شب و روز ابوسفیان بود، لکن ابوسفیان در میانشان نبود.

====================================

نشانه جامعه پاک هم آن است که عین نجس‏ها مثل مراکز قمار و فحشا و شراب که سبب آلوده کردن دیگران است از بین برود.

=====================================

بعضی از عیب‏های نفسانی مثل تکبر است که دوای آن خاکی شدن است. علی بن یقطین به یکی از شیعیان راه نداد. امام کاظم هم به او راه نداد تا او به کوفه آمد و صورتش را روی خاک نهاد و به آن شیعه گفت: صورتم را پامال کن تا روح تکبرم خاک مال شود.[ سفینة البحار، واژه علی بن یقطین].

=======================================

در پرواز معنوی هم گاهی مثل ابلیس اولین خطا آخرین خطا می شود.

دسته ها : مثال جوشان !
1388/9/1

مثال ها یی از  حاج آقا قرائتیاز سی دی "تبلیغ" (یاد داشت های 40 ساله ایشان )========================================

تا فلسفه احکام را ندانیم عمل نمی‏کنیم، پس مثل این است که هر مریضی باید بمیرد، چون کمتر کسی از خواص و ترکیب داروها خبر دارد.

========================================   ابوطلحه فرزندی داشت که خیلی او را دوست داشت، مریض شد و مرد. همسرش ام سلیم بچه را پنهان کرد و لباس خوب پوشیده و غذای مطبوعدرست کرد شوهر که به خانه آمد برایش غذا آورد و به او گفت: ودیعه‏ای از خداوند نزد ما بود به صاحبش بازگرداندیم و قصه فوت فرزند را به آرامی تعریف کرد. ابوطلحه گفت: فأنا أحق بالصبر منک ثم قام من مکانه و اغتسل و صلی رکعتین، سپس خدمت پیامبر (ص) رسیده و قصه را تعریف کرد. حضرتفرمود: الحمد لله الذی جعل من أمتیمثل صابرة بنی إسرائیل[ مسکن الفؤاد، ص67].

========================================

قَالَ رَسُولُ اللَّهِ(ص):حَافَتَا الصِّرَاطِ یَوْمَ الْقِیَامَةِ الرَّحِمُ وَ الامَانَةُ فَإِذَا مَرَّ الْوَصُولُ لِلرَّحِمِ الْمُودِّی لِلامَانَةِ نَفَذَ إِلَی الْجَنَّةِ وَ إِذَا مَرَّ الْخَائِنُ لِلامَانَةِ الْقَطُوعُ لِلرَّحِمِ لَمْ یَنْفَعْهُ مَعَهُمَا عَمَلٌ وَ تَکَفَّأَ بِهِ الصِّرَاطُ فِی النَّارِ[کافی، ج2، ص152].توضیح علامه مجلسی: تشبیه 2 خصلت به حافة (جانب) معنایش این است که این 2 خصلت مانع سقوط در جهنم هستند، مثل اینکه دو طرف جاده باریک خطرناکی را میله آهنی قرار بدهند.[بحار، ج71، ص117

==================================== 

قول سدید؛ یعنی کلامی کهمثل سد جلو باطل و یاوه و مغلطه و اغفال و.... را بگیرد.

=============================== 

فکر گناه نکنید فکر مثل دود است کم کم آنجا را تاریک می‏کند.

دسته ها : مثال جوشان !
1388/9/1
X